HEADSETS


XBOX ONE, PS4, PC

      

Ga helemaal op in de game en concentreer je op het doel met de Turtle Beach Ear Force PX22. Als officiële headset voor Major League Gaming zal deze versterkte stereoheadset je spelbeleving zeker naar een hoger niveau tillen dankzij het geweldige Turtle Beach-geluid en urenlang comfortabel speelplezier.

-> Koop hier Turtle Beach Ear Force PX22 MLG Gaming Headset €64,99


 XBOX ONE

                             

Draadloze verbinding met de Xbox One. Volledige chatfunctionaliteit op Xbox One. Regeling van game- en chatvolume. High-performance 50mm speaker drivers van neodymium. Lichtgewicht en comfortabel.

-> Koop hier Turtle Beach Ear Force XO Four €90,99


XBOX ONE

                                        

De Ear Force XO SEVEN is de perfect match voor het alles-één-systeem, Xbox One. Van games en muziek tot televisie en films, geniet van stereogeluid en blijf op een unieke manier verbonden met je vrienden dankzij de geavanceerde headset met een weergaloze geluidskwaliteit. Met officiële Microsoft Xbox One Audio Adapter.

Koop hier -> Turtle Beach Ear Force XO Seven €155,-


-> Klik hier voor meer XBOX ONE headsets

 

 


PLAYSTATION 4

Turtle Beach Ear Force Stealth 400 Wireless Stereo Gaming Headset - Zwart (PS4 + PS3 + Mobile)         

Weg met de kabels en snoeren. De Ear Force Stealth 400 elimineert kabels en snoeren van de headset naar je controller of spelsysteem om te genieten van volledig draadloos, storingsvrij game- en chatgeluid op PS4 of PS3. Daarnaast is het nieuwe vloeiende ontwerp van de headset licht in gewicht en comfortabel, met meer dan 15 uur speelplezier per opgeladen batterij. Bovendien is snelle toegang tot geluidsbediening mogelijk, met afzonderlijke regeling van het volume van game- en chatgeluid en EQ-presets.

Koop hier -> Turtle Beach, Ear Force Stealth 400 €89,99


PLAYSTATION 4

Draadloze Dolby Surround Sound gaming headset Word weggeblazen door je games EN films in Dolby Digital Surround Sound met de Turtle Beach Ear Force PX4. De PX4 biedt tot 15 uur aan ononderbroken, kristalhelder en draadloos gebruik en laat je niet alleen je games maar ook films via bijvoorbeeld Netflix of Blu-ray Disc ervaren in filmisch surround sound.

Koop hier -> Turtle Beach Ear Force PX4 Wireless €169,-


 -> Klik hier voor meer PLAYSTATION 4 headsets

 

 


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *