Toetsenborden & Muizen

 

TRUST Gaming Desktop Bundle Box (GXT280 + GXT152)

De Gaming Desktop Bundle Box is een set bestaande uit het GXT280 gaming toetsenbord en de GXT152 gaming muis. De 6 knoppen op de gaming muis geven je alle bewegingsvrijheid om tot die overwinning te komen. En door de verlichte toetsen kan je de hele nacht door blijven gamen!

RAZER Blackwidow Chroma RAZER Blackwidow Chroma

De Razer Blackwidow was al een bijzonder goed ontvangen game-toetsenbord, maar de Blackwidow Chroma maakt hem net even beter. Om te beginnen is het hele toetsenbord voorzien van verlichte toetsen en kan je zelf de template kiezen welke toetsen voor jouw game belangrijk zijn om verlicht te hebben. FPS-spelers gebruiken nou eenmaal andere toetsen dan Role Playing Gamer’s. Daarnaast kan je kiezen uit 16,8 miljoen verschillende kleuren om dit toetsenbord helemaal eigen te maken. Maar de Razer Blackwidow Chroma doet natuurlijk meer dan alleen maar mooie lichtjes schijnen. Met name de mechanische toetsen maken het verschil met andere toetsenborden. Ze reageren razendsnel, zijn gemaakt om tot 60 miljoen aanslagen te verwerken en zijn tevens beschermd tegen stof en vuil. Dit is de reden waarom veel pro-gamer’s voor Razer kiezen.

TRUST GXT 31 Gaming Mouse TRUST GXT 31 Gaming Mouse

Deze GXT 31 van Trust is een gamemuis met verstelbare gewichten. Daarnaast is zijn resolutie instelbaar tussen de 100 en 3000 dpi en heeft hij een intern geheugen voor het opslaan van profielen. Met deze nauwkeurige gamemuis heb je, door zijn ergonomische ontwerp, een stevige grip op de zaken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *