“Clan” site beginnen

Start je eigen clan site

Het teamgevoel versterken, evenementen delen en buiten het gamen om iets leuks hebben met je clan? Start dan je eigen clan site. Tegenwoordig is het bouwen van een site niet zo heel moeilijk meer, maar je moet je er wel in verdiepen.

 

Fast forward naar de tips

Wij helpen jouw clan graag op weg naar je eigen clan site. Waar moet je op letten:

  • Denk na over wat je wil bereiken met de site. Wil je alleen met jouw eigen clan communiceren, of wil je een community starten waar ook andere gamers jullie kunnen vinden?
  • Kies een geschikte domeinnaam.
  • Kies een webaanbieder. Dit kan een gratis aanbieder zijn, maar hou er rekening mee dat er meestal reclame op de site komt en je beperkte mogelijkheden hebt. Maar als je goed wil starten kan je voor een redelijk lage prijs ook een betaald pakket nemen bij een webaanbieder.
  • Kies een mooi thema wat aansluit bij het doel van jullie website en creëer zo een herkenbaar uiterlijk voor jullie clan.

Tip: Klik op één van onderstaande “Gratis” clantemplates.

 

Wil jij ook een website zoals bovenstaand? Dan gaat onze voorkeur uit naar Strato als webaanbieder. Hun systeem is gebruiksvriendelijk, en de prijs-kwaliteitverhouding is zeer aantrekkelijk. Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Neem eens een kijkje bij Strato en vergaar informatie of start direct je eigen website!Logo transparent