Forum Regels

Tags: 

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door Profile photo of ClanGaming ClanGaming 4 jaren, 6 maanden geleden.

1 berichten aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #333 Reactie
  Profile photo of ClanGaming
  ClanGaming
  Sleutelbeheerder

  Heb respect voor elkaar
  Heb respect voor je medegebruikers en crewleden. Dit betekent dat er niet wordt gescholden of gedreigd. Daarnaast betekent respect hebben voor elkaar dat je normaal reageert in discussies, of je het nu met iemand eens bent of niet. Members belachelijk maken omdat ze in jouw ogen een domme vraag stellen of een rare mening hebben is tevens niet oké. Kortom, wees aardig voor elkaar, dat houdt het forum gezellig.

  Racisme, bedreigingen, pornografisch materiaal
  Drie zaken die absoluut uit den boze zijn. Maak je je hier wel aan schuldig dan zul je direct een officiële waarschuwing krijgen en bij grovere overtredingen van deze regel kan ook direct een ban voor bepaalde of onbepaalde tijd volgen. Onder deze regel valt ook het schelden met ziektes, dus ook het gebruik van de beruchte afkorting kk.

  Blijf bij het onderwerp
  Blijf bij het onderwerp van het betreffende topic, zeker in de serieuzere fora zullen offtopic posts niet getolereerd worden. Deze worden aangepast of verwijderd en bij herhaaldelijk offtopic gaan kunnen er officiële waarschuwingen of bans uitgedeeld worden.

  Inhoud van je posts
  Zorg ervoor dat de posts die je maakt een goed inhoudelijk niveau hebben. Niet ieder bericht hoeft een academische verhandeling te zijn maar er zit een groot verschil tussen ‘vette game’ en een bericht waarin je ook uitlegt waarom je dit vindt. Gebruikers die deze regel herhaaldelijk overtreden zullen hierop worden aangesproken en kunnen geband worden als ze hun posts niet verbeteren.

  Taalgebruik
  We vragen niet van onze gebruikers dat ze hun berichten in perfect Algemeen Beschaaf Nederlands opstellen, maar we verwachten wel dat je leesbare berichten schrijft. Gebruik hoofdletters en leestekens en zorg dat je posts in begrijpelijk Nederlands geschreven zijn, zodat iedereen snapt waar je het over hebt. Het plaatsen van berichten in een taal anders dan het Nederlands is in principe niet toegestaan.

  Plaatsen van adressen, telefoonnummers en emailadressen
  Het plaatsen van adressen en telefoonnummers van jezelf of anderen is niet toegestaan. De enige uitzondering hierop zijn telefoonnummers en adressen van bedrijven die algemeen bekend geacht mogen worden. We raden het plaatsen van emailadressen ten zeerste af, dit is een openbaar forum, dus iedereen kan je emailadres zien wanneer je dit plaatst. Moet je iemand bereiken, stuur deze persoon dan een PM of een email via de informatie in zijn profiel of vraag het aan een moderator. Dit laatste kan alleen bij zeer dringende zaken.

  Reclame
  Het plaatsen van reclame wordt over het algemeen niet toegestaan. Mocht je reclame willen maken op deze site, stuur dan een bericht via het kopje “Contact” met daarin je tekst en uitleg. Je zult snel reactie ontvangen of het wel of niet gepost/geplaatst mag worden!

  Ten slot
  Mocht u één van bovenstaande regels toch overtreden, krijgt je afhankelijk van het begaande feit een:
  – Waarschuwing
  – Tijdelijke Ban
  – Permanente Ban

  Hopelijk is dit niet nodig en wordt het een gezellig en leuke site voor iedere gamer, veel plezier! :D

1 berichten aan het bekijken (van in totaal 1)
Reageer op: Forum Regels

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

Mijn informatie:
Comments are closed.